1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  μεταφορική ,courier ή με δικό μας φορτηγό και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. 2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο living project.gr.


H συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα . 

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία. 


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε "Πληρωμή Μέσω Τραπέζης" στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 4 λογαριασμοί (Εθνική, Alphabank, Πειραιώς και Eurobank) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας ενημερώστε μας με όποιο τρόπο επιθυμείτε έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας. 


 Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα


Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας ενημερώσουμε έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες κρατούνται στα καταστήματα έως και 10 μέρες αφότου ολοκληρωθούν.